dilluns, 13 de juny del 2016

Blackout poetry ( EL RACÓ DE SA LLUNA)

MISSATGES NO TAN SUBTILS

Des de l'autobús a aqll dia el Sr. X guaitava aquell dia  gris que se li reflectia a la cara. Un somriure pintat d'un fúcsia intens destacava al bell mig d'una enorme pancarta penjada entre dos arbres del parc. Aquell esclat de color li va semblar força absurd, gairebé insultant.
Quan va baixar a la següent parada, un gos menut i grassonet el va seguir insistentment tot remenant la cua. Ell se'l va mirar de reüll sense bellugar pràcticament el cap; l'animaló duia un vestit negre de punt amb un interrogant blanc que li queia just al centre de l'espatlla.
Li va resultar ridícul i empipador; era com aquells emprenyadors que trucaven al timbre per vendre assegurances de vida o enciclopèdies quan estava tranquil·lament assegut a la butaca.
Mentre ignorava la seva irritant presència, es va creuar amb un músic ambulant que cantava acompanyat d'una guitarra "avui pots morir, contempla la vida". Ficava una passió desfermada en la interpretació d'aquella cançó, donant forma als sentiments emmagatzemats entre les paraules. No semblava reivindicar res, ni havia cap moneda al terra...
El Sr. X, incomodat per aquell improvisat personatge, només el va mirar un instant, desaprovant aquell esclat de bogeria sobtada. Li molestava qualsevol cosa que pertorbés la gris monotonia de l'existència.
Seguia metòdicament sense alteracions la rutina d'una ruta prefixada ni veia mi; no llegia ssatges enlloc i així era com havia decidit viure...
Hi ha qui pot pensar que ja feia temps que era mort, però en tot cas, aquesta apreciació no deixa de ser abstracta i molt subjectiva.

5 comentaris:

 1. Molt bé, Montse!
  Ara va cap el blog. ;)
  Aferradetes!

  ResponElimina
 2. Molt bé, Montse, com m'agrada que sempre estiguis a punt devparticipar!

  ResponElimina
 3. Trobo que coincidim en algunes paraules...M'ha agradat fer aquest exercici.
  Bon vespre, Montse.

  ResponElimina
 4. esperem que trobi alguna cosa que els faci alterar la rutina i començar a viure diferent

  ResponElimina
 5. ben trobat Montse m'ha agradat molt!

  ResponElimina