dimecres, 14 de maig del 2008

COMIAT

A IRENA SENDLER. La dona que va salvar 2.500 menors del gueto de Varsòvia. Ella, tot i el seu valor, va negar ser una heroïna, i ens recordava que s'ha de salvar a qui s'ofega sense mirar la seva religió o la seva nacionalitat.

"Les flames s'havien apagat i només quedava la cendra, no li agradava, la cendra dels morts"
El violí d'Àuschwitz de Mª Àngels ANGLADA

2 comentaris:

  1. Aquest tipus d'accions ens han de servir per poder comprendre la nostra condició des d'una perspectiva històrica, i quan es pren consciència d'aquest fet la reacció en cap cas pot ser de derrota sinó d'implicació activa.

    L'emoció és un sentiment revolucionari. Malauradament avui es creu que l'emoció és melancolia i tancament en la nostra intimitat.

    Són massa els que han saltat per la borda i s'han reclòs. Ja va sent hora d'anar tancant aquesta llarga etapa que tants dels vostres vau prendre, i que torneu a sortir al carrer, perquè el carrer es alegria, és normalitat, és encaixar el rumb de la història i prendre partit per transformar-lo.

    ResponElimina
  2. Deixem-nos de romanços, crec que el capitalisme és una porqueria. Tot i reclosa continuo defensant els ideals de la meva joventud i caminant cap una societat més justa.

    ResponElimina