dimecres, 24 de febrer del 2016

LA CURACIÓ DEL CEC

Comença bé la setmana, donat que l'accés a la zona està controlat, els organitzadors lamenten les molèsties ocasionades per les llargues cues.
Davant el rètol de Benvinguda al Mobile World Congress es concentra un grup  queixant-se de la seva realitat vital. Les càmeres capten tot aquest contrast  de gent ben vestida enganxada al mòbil, que passa pel davant d'aquests desarrelats sense ni tant sols veure'ls.
De sobte, hi ha una persona que s'atura i s'atreveix a parla'ls-hi, el seu missatge els deixa perplexes, quan anuncia que farà arribar Internet gratuït a tot el món.
Els qui l'escolten, li fan saber que això està molt bé, però ells, només demanen un lloc de treball per a poder menjar i un sostre per a dormir. 

10 comentaris:

  1. I segur que es va quedar amb la boca ben oberta...

    ResponElimina
  2. Caram, caram, caram, quin paral·lelisme més perillós que estableixes... Estàs comparant a Mark Zuckerberg amb Jesús...? El que sí que no canvia és el poble, segueix demanant les mateixes coses, sigui quina sigui l'oferta dels poderosos.

    ResponElimina
  3. Bona adaptació a la rabiosa actualitat.

    ResponElimina
  4. Veig que les cues no són cosa d'ara, ja venen de molt antic...
    Sense Internet es pot viure molt bé, sense feina no...

    ResponElimina
  5. Comença haver gent que viu en un món virtual, més enllà dels núvols, i no s'adonen que els humans primer necessitem menjar, aigua, aixopluc,...

    ResponElimina
  6. Molt bona versió del quadre, malauradament molt actual.

    Aferradetes, nina!

    ResponElimina
  7. el que calia dir era allò de: només us donarem allò que ens ompli les nostres butxaques

    ResponElimina
  8. Molt adequat el teu relat al món que vivim, sembla que per a molta gent, és més important el mòbil que el treball o el menjar. En la meva experiència d'escola he vist com no hi havia diners per comprar un llapis o una llibreta, però els regalaven mòbils o tablets per reis.

    ResponElimina
  9. mol molt actual el teu relat ....el messies el tal Mark Zuckerberg......i tots ben cecs ....primer les necessitats bàsiques internet hi vam viure prou be molts anys sense

    ResponElimina
  10. Impactant... M'ha agradat molt!
    Ja aniria essent hora que la gent aprengués a veure de veritat...

    ResponElimina