divendres, 16 de gener del 2015

HIP, HIP, HURRA!

Què fa tota aquesta colla de gent reunida? Potser brinden per obrir una porta al futur, però quin futur, el comú, o el de cadascú?

La qui no amaga res, és la nena petita, per ella el futur és immediat i només pensa en poder-se escapar, per anar a jugar.
El futur de les tres dones és diferent, mentre una pensa en tenir un treball que li agradi, l'altra està neguitosa per saber el resultat dels anàlisis, i la qui està al costat de la filla, només desitja   que sigui feliç.
Els homes se'ls veu contents, però quan regires el seu interior hi trobes dubtes i algun desconsol, i veient-los aquí, eufòrics alçant la copa, sembla que se'n vulguin amagar. Per això brinden ben fort pel Barça, que és l'única cosa que els uneix.

11 comentaris:

  1. Les aparences enganyen, no tot és tan bonic com sembla. Però quan les diferències són insalvables, potser és millor cenyir-se al que no els genera discòrdia.

    ResponElimina
  2. A mi també em va suggerir que les aparences enganyen... Però no l'he escrit encara, i no tinc cap idea clara.

    L'he trobat ben trobat, no tot és el que sembla i tots amaguem preocupacions ... dubtes o tristeses, en algun moment o altre.

    ResponElimina
  3. Molt enginyós Montse, tot i que no sé si és gaire bon moment, per brindar pel Barça...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. almenys sempre és bo trobar un puc d'acord .....les aparences enganyen quasi sempre bon relat!

    ResponElimina
  5. és allò de beure per oblidar.....i si el que els uneix és el barça, crec que hauran de brindar molt

    ResponElimina
  6. Les aparences enganyen, amb això del Barça es confirma que sembla que hagin nascut per patir. Potser el caldrà brindar amb caves Guardiola per sentir-se més eufòrics.

    ResponElimina
  7. Al menys alguna cosa els uneix... i ja se sap el futbol tapa qualsevol pena

    ResponElimina
  8. Les preocupacions femenines de la teva història, malgrat que particulars, semblen més rellevants que les masculines, que al costat d'aquelles semblen frívoles malgrat que encarades a un bé compartit. Salut!

    ResponElimina
  9. Jejeje, que bo! jo també l'he fet des del punt de vista de les dones ;-)
    La veritat és que a ells se'ls veu a tots iguals, barbuts i pelrojos! Segur que estaven parlant de futbol, molt possible!!!

    ResponElimina
  10. Un punt de vista ben diferent i modern... Molt bon escrit! :)

    ResponElimina